WMO Adviesraad wordt Adviesraad Sociaal Domein Woensdrecht

  • Home
  • Nieuws
  • WMO Adviesraad wordt Adviesraad Sociaal Domein Woensdrecht

Met trots kondigen wij aan dat de WMO Adviesraad vanaf 1 januari 2024 verder zal gaan onder de nieuwe naam:
Adviesraad Sociaal Domein Woensdrecht 

Deze naamswijziging geeft onze inzet weer voor de gemeenschap op het gebied van welzijn, maatschappelijke ondersteuning en zorg. Als Adviesraad Sociaal Domein Woensdrecht willen we onze focus verbreden en ons nog meer inzetten om een positieve impact te hebben op het gehele sociale landschap. 

Onze voorzitter, Jos Ernst, is enthousiast over deze ontwikkeling:  
"Deze naamswijziging weerspiegelt onze voortdurende inspanning om de diverse behoeften in onze gemeenschap aan te pakken. De Adviesraad Sociaal Domein Woensdrecht zal blijven streven naar optimale dienstverlening en het bevorderen van het welzijn voor iedere inwoner van de gemeente." 

Als Adviesraad Sociaal Domein Woensdrecht blijven we ons inzetten voor het adviseren van beleidsmakers van de gemeente. We willen benadrukken dat deze verandering geen afbreuk doet aan onze missie, maar een volgende stap markeert in ons streven naar een sociaal domein dat voor iedereen toegankelijk en ondersteunend is. Volg ons op onze vernieuwde website en op sociale media om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en initiatieven. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 

Daniël Clarijs
Secretaris Adviesraad Sociaal Domein Woensdrecht 
secretaris@adviesraadsociaaldomeinwoensdrecht.nl
                                         

Share our website